Співпраця педагогічної та батьківської громадськості

Велика робота проводиться в напрямку співпраці з родинами вихованців нашого закладу. Вся освітня та просвітницька робота організовувалася в дистанційному форматі та в очному форматі з дотриманням вимог карантину. Продовжив свою роботу клуб «Школа батьківства», де залучені всі спеціалісти по дошкільному вихованню, популяризувався кращий досвід родинного виховання. Продовжила свою роботу Піклувальна рада, активно включається в роботу ЗДО  рада закладу. Батьки активно беруть участь в організації виставок, проведенні свят (спортивних та музичних), у поповненні розвивального середовища в групах. Практикується проведення Днів відкритих дверей та Днів Добрих справ, Акцій милосердя. На початку вересня організовано заочну адаптацію дітей молодших груп «Давайте познайомимось».

Проводилися групові батьківські збори згідно перспективних планів роботи вихователів (з дотриманням правил карантину).

Батьки долучалися до участі у міських формах роботи (конкурсах, фестивалях, акціях, тощо). Родина Масліїв вихованки старшої групи №1 “Ромашка» взяла участь у регіональному онлайн-конкурсі  «Родинна коляда Перемоги», де зайняла почесне ІІ місце.

Колектив ЗДО «Дударик» впродовж 2022-2023 навчального року долучався до різноманітних благодійних акцій та проводив волонтерську роботу. Проводився збір російськомовних книжок, збір банок для окопних свічок, одягу потребуючим. Разом з батьками вихованців долучилися до акції «5 картоплин». Проводилися майстер-класи по виготовленню оберегів (жовтень, квітень), які передано в Центр освітніх інновацій для захисників України. Діти малювали малюнки на «Ялинку Перемоги», яка була встановлена в центрі міста. Організовувалися благодійні ярмарки до Дня Захисника України та до Дня батька. А також долучилися до благодійної ярмарки, яка була організована в мікрорайоні. Кожного року заклад бере активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «Happy Мяу для Мурчика».

 

dudaryk