p1040183

У “Дударику” провели “День Землі”

p1040154Щорічно, 22 квітня уся планета відзначає День Землі. Ця дата стала загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і, в той же час, корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

У ЗДО №23 «Дударик» також стало доброю традицією кожного року організовувати в цей день акцію «День Землі». Цього року її було проведено 26 квітня. Розпочали святкування урочисто – концертом за участю вихованців старших груп закладу. p1040195Педагоги  розповіли дошкільнятам про необхідність берегти нашу Землю і все живе на ній.

До акції активно долучилася батьківська громадськість та депутати Івано-Франківської міської ради від ВО «Свобода» Мар’ян Вагилевич і Сергій Абрам’як. Учасники прибрали територію дошкільного закладу, упорядкували клумби, прогулянкові майданчики, насадили кущі та дерева. Адже, діти змалечку мають знати, що чисте довкілля – це гармонія у природі,  часткою якої є ми самі.

p1040185

dudaryk