8696

Рятувальники в гостях у дошкільнят

14 березня у дошкільний навчальний заклад № 23 «Дударик» завітали працівники Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

8667Рятувальники нагадали малечі основні правила безпеки, зокрема, поговорили про наслідки необережного поводження з сірниками, електричними, газовими та іншими побутовими приладами. Дітям розповіли, як правильно діяти під час пожежі.

Захід проводився в ігровій формі, тому конкурси та естафети прийшлися усім до вподоби. Діти розгадували загадки про вогонь, дим, сірники, пожежні автомобілі, а за кожну правильну відповідь отримували від рятувальників подарунок — кепки з символікою служби. 8682Окрім цього, малечі нагадали телефонні номери екстрених служб. У останньому з конкурсів, вихованці садочка відчули себе справжніми рятувальниками — гасили пожежу в уявній надзвичайній ситуації.

15 березня відбулося відпрацювання евакуації в умовах виникнення надзвичайної ситуації. О 10 годині 20 хв. діти разом зі своїми вихователями оперативно покинули приміщення закладу. Таким чином було закріплено практичні дії працівників у разі виникнення надзвичайної ситуації.

dudaryk