174683257_174683257

Шевченківські дні у «Дударику»

З 9 по 12 березня у закладі дошкільної освіти №23 «Дударик» заплановані заходи щодо відзначення 207-ої річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Педагоги, батьки  спільно з дітьми читають твори великого Кобзаря, беруть участь у виставці дитячих малюнків, присвячених життєвому шляху та творчості Т.Г.Шевченка. а також обмінюються досвідом родинного виховання «Слово Кобзаря в родині».

Ім’я Тараса Григоровича Шевченка передається з великою повагою від покоління до покоління в кожній українській родині. Напевно, немає жодної домівки, де б на книжковій полиці не лежав всім відомий «Кобзар».

Геній українського народу, Великий Кобзар, поет, художник, письменник. Його ім’я  відоме далеко за межами нашої країни, його творчість не залишає байдужим нікого.

Сила Шевченка в тому, що він завжди сучасний. Його безмежна любов до українців та до рідної землі єднає всі покоління. Ось тому Т.Г.Шевченко має великий  вплив та значення в житті сучасної України.

Відеоролики щодо відзначення 207-ої річниці від дня народження Т.Г.Шевченка створені вихованцями ЗДО №23 “Дударик” та їх батьками можете переглянути на офіційній сторінці закладу.

dudaryk